Online familie-editie QuizNix

Foto: CC0 needpix

In 2020 loopt alles anders dan anders: als het gaat om de leuke dingen in het leven, gooit corona nogal roet in het eten.

Maar niet getreurd: op 27 december organiseren Lions Club Sittard-Geleen, LEO Club Sittard-Geleen en de Sittardse cafés Schtad Zitterd, De Limbourg, ’t Sjterfhoes, De Kup en Tapperie de Gats een online alternatief: QuizNix, de online familie-editie!

Eigenlijk zou QuizNix op 17 april fysiek hebben plaatsgevonden ín de kroegen, maar helaas: corona was de bekende spelbreker. Besloten werd daarom om de fysieke editie uit te stellen tot een moment waarop we weer samen het glas mogen heffen, maar in de tussentijd zit de organisatie van QuizNix niet stil. Op 27 december, de zondag na kerst waarop het altijd maar weer de vraag is wat te doen en wat nu weer te koken, biedt QuizNix uitkomst: doe met je gezin of partner mee aan deze online quiz en laat voor je koken! coronaproof, gezellig en je verricht er ook nog een goede daad mee! De quiz gaat van start om 17:00 uur en duurt tot 20:00 uur!

Het goede doel: de Sittardse horeca

Zoals gezegd: in 2020 loopt alles anders dan anders. “Ook voor onze horecapartners zijn het nu zware en onzekere tijden. Waar zij in het verleden nooit te beroerd waren om samen met ons acties voor het goede doel te organiseren, vinden de Lions Club en LEO Club het nu wel eens tijd om iets voor hún te doen.” Om deel te kunnen nemen aan deze editie van QuizNix hoef je alleen maar een QuixNix-dinerbox te bestellen! De volledige opbrengst gaat dan naar Schtad Zitterd, De Limbourg, ’t Sjterfhoes, De Kup en Tapperie de Gats!

Deelnemen of een diner-box cadeau doen?

Om deel te kunnen nemen, hoef je geen inschrijfgeld te betalen maar zogezegd alleen een dinerbox te bestellen. In de decembermaand is dit ook een leuk cadeau om weg te geven! De QuizNix-dinerbox is voor 4 personen en kost 100 euro. De box bestaat uit een Aufschnittplatte, een huisgemaakte dikke tomatensoep (met ballen!), pasta met bospaddenstoelen, jus en kip, Limburgs zoervleisj én Kollenbergerspelt-stroopwafels. Na reservering en betaling van de dinerbox(en) ontvang je een ZOOM-link, waarmee je kunt inbellen in de online quiz. Deze editie van QuizNix wordt mede mogelijk gemaakt door Boost Productions uit Nuth, dat zich in deze coronatijden heeft gespecialiseerd in professionele livestreams.

Aanmelden kan via www.ticketkantoor.nl/shop/quiznix. De dinerbox kan vanaf nu besteld (en betaald) worden: zo ondersteun je de deelnemende horeca alvast! Vervolgens kunnen de dinerboxen op 27 december afgehaald worden bij De Limbourg. “We zien je graag bij QuizNix, de online familie-editie! Laat je verrassen!”

QuizNix

Cookieinstellingen