Nieuwe postzegel Vereniging Sittards Verleden

Foto: SGN/Vereniging Sittards Verleden

Sinds 2010 brengt de Vereniging Sittards Verleden jaarlijks een postzegel uit. Daarop prijkt doorgaans een oude afbeelding van een plek in het historische centrum van de oude vestingstad.

Dit jaar staat het markante uit 1872 stammende gebouw aan Cour Solanus afgebeeld op de postzegel. Het monumentale pand werd onlangs verbouwd en als uitbreiding van hotel Merici in gebruik genomen. Op de begane grond is restaurant George’s gevestigd.

Normaliter brengt de Vereniging Sittards Verleden de postzegel uit op 19 maart, tijdens de Sint Joepmarkt, maar zoals bekend is de jaarmarkt net als vorig jaar afgeblazen vanwege de coronapandemie. De zegels zijn daarom enkel te verkrijgen door ze te bestellen met dit bestelformulier.

De postzegels worden uitgebracht op vellen van 10 stuks en kosten 10 euro per vel. De frankeerwaarde van de zegel is 0,69 euro. Eerstedagenveloppen zijn , zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar voor 4,50 euro; gelegenheidsenveloppen – voorzien van postzegel met VSV datumstempel 19 maart 2021 kosten 3 euro.

Bestellen

U kunt uw zegels met onderstaand bestelformulier bestellen. De zegels worden – na ontvangst van uw betaling – vanaf 1 april verstuurd.

Cookieinstellingen