Opnieuw schilderijenexpositie bij Heemkundevereniging Geleen

Foto: CC0 via Pixabay

Het afgelopen najaar hield Heemkundevereniging Geleen een schilderijenexpositie, waarin onder andere aandacht werd besteed aan werken van ‘Meister Dullens’.

Dit voorjaar wil de Heemkundevereniging opnieuw een expositie organiseren, ditmaal met werken van de oprichters van de Geleense schildersclub Licht en Kleur: Twan Kremers, Rien Kerdel, Thei Storcken, Thei Penders en Lambert van den Berg.

De werkgroep die de expositie organiseert is daarom op zoek naar schilderwerken van deze schilders.

Bezit u een of meerdere schilderijen van deze schilders die u voor deze expositie in bruikleen wil geven? Of wilt u daarvan enkel een afbeelding van ter beschikking stellen voor het compleet maken van het databestand dat de Heemkundevereniging bijhoudt van Geleense schilders? Stuur een e-mail met uw gegevens, de naam van de schilder (eventueel met foto) en of u het werk wel of niet in bruikleen wil geven naar [email protected]. De Heemkundevereniging neemt dan contact met u op.

De tentoonstelling wordt – afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen – gehouden vanaf zaterdag 24 april tot en met zaterdag 19 juni.

Cookieinstellingen