Online informatieavond over Belevingsonderzoek veiligheid Chemelot

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op dinsdag 6 april jongstleden presenteerde het RIVM de uitkomsten van het Belevingsonderzoek veiligheid Chemelot.

Daarin wordt de veiligheidsbeleving van de bewoners rondom chemiecluster Chemelot gepresenteerd.

Veiligheidsregio Zuid-Limburg organiseert samen met het RIVM, Chemelot, gemeenten (Beek, Beekdaelen, Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein), GGD en de provincie Limburg op donderdag 15 april een webinar over de resultaten van het rapport en de te nemen vervolgacties.

Een webinar is een presentatie die via internet te volgen is. Je hebt hiervoor een computer, tablet of telefoon nodig. Tijdens het webinar geeft het RIVM uitleg over de resultaten van het onderzoek. De onderzoeksresultaten worden door Chemelot, Veiligheidsregio Zuid-Limburg en andere overheidspartijen gebruikt voor het verbeteren van de risicocommunicatie. Daarom licht Veiligheidsregio Zuid-Limburg tijdens het webinar toe wat er met de resultaten gebeurt. Tijdens het webinar kun je mondeling of via de chatfunctie vragen stellen.

De online bijeenkomst begint om 20:00 uur. Aanmelden is verplicht en kan middels onderstaande link. Na aanmelding ontvang je via het opgegeven e-mailadres een link naar het webinar. Daarin staat ook meer informatie.

Reacties