Zaterdag boeken- en kledingbeurs in het Vincentiushuis

Foto: CC0 Linda Lioe via Pixabay

Zoals gebruikelijk is het Vincentiushuis aan de Potterstraat 2A in Geleen komende zaterdag (altijd tijdens het tweede volle weekend van de maand) weer open van 10:00 tot 14:00 uur.

De coronamaatregelen zijn versoepeld. Anderhalve meter afstand van elkaar houden in de winkel is als het druk niet altijd even makkelijk. Daarom dragen de medewerkers van het Vincentiushuis zelf nog steeds een mondkapje. Zij stellen het op prijs als bezoekers dat voor de veiligheid van de medewerkers en henzelf ook doen. Handen ontsmetten en een winkelmandje blijven ook noodzakelijk om ieders veiligheid te garanderen.

U kunt iedere donderdag tussen 10:00 en 13:00 uur en ook op de zaterdagen als de winkel op is ook boeken, tijdschriften, kleding, schoenen, tassen, riemen, cd’s, dvd’s, lp’s, beddengoed, handdoeken, theedoeken, gordijnen en tafelkleden inleveren. Andere spullen worden tot nader order niet aangenomen. Goederen kunnen door de vrijwilligers geweigerd worden als ze niet schoon, heel en in bruikbare staat zijn. Dit om te voorkomen dat de Vincentiusvereniging extra kosten moet maken voor het afvoeren van onbruikbare, kapotte of vervuilde spullen naar het stort.

Op dinsdagochtend is de winkel gesloten, op donderdag bent u welkom om te komen winkelen. Op donderdag is de winkel een uur langer open dus, tot 13:00 uur.

Cookieinstellingen