Fortuna Sittard streeft naar volle bak bij laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse

Foto: SGN

Fortuna Sittard heeft nog drie wedstrijden voor de boeg in de Eredivisiecompetitie 2021-2022.

In die drie duels – uit tegen FC Twente, thuis tegen Vitesse en uit tegen NEC Nijmegen – moet het team van coach Sjors Ultee zich zien te handhaven in de Eredivisie.

Op woensdag 11 mei staat tegen Vitesse de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De club streeft ernaar om dat uiterst belangrijke duel in een vol stadion te spelen, want steun van het publiek is meer dan welkom. De club heeft dan ook een aantal acties bedacht om zoveel mogelijk publiek naar het stadion te trekken

1+1 voor members

In de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen is de steun van de 12e man onmisbaar. Fortuna Sittard biedt de supporters die de club het hele seizoen door dik en dun hebben gesteund de kans om gratis een vriend(in) of familielid mee te nemen naar het duel tegen Vitesse. Deze actie was onlangs nog een succes tegen Sparta Rotterdam, waar ruim tienduizend supporters de weg naar het Fortuna Sittard Stadion wisten te vinden.

Verder: alle kaarten voor 5 euro per stuk

Daarnaast komen alle tickets voor de reguliere vakken nu voor slechts 5 euro per stuk in de verkoop. Op die manier hoopt Fortuna Sittard op een zo vol mogelijk stadion en zo veel mogelijk steun van het publiek tijdens de wedstrijd. Kaarten zijn te bestellen via tickets.fortunasittard.nl.

Supporters die al tickets voor Fortuna Sittard-Vitesse hebben gekocht voor de normale tarieven krijgen het teveel betaalde automatisch op hun rekening teruggestort.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er de wekelijkse pre-hour waarbij een halve liter Brand-bier of frisdrank voor de prijs van een kwart liter is te krijgen. Deze cateringactie duurt van 18:30 tot 19:30 uur.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen