Gemeente opent Digitaal Parkeerloket

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanaf 5 september stelt de gemeente het Digitaal Parkeerloket beschikbaar. Via dit parkeerloket vraagt u eenvoudig online uw parkeervergunning of parkeerabonnement aan.

Door het verbeteren van de (digitale) dienstverlening maakt de gemeente het voor u makkelijker om zaken met de gemeente te regelen.

Wilt u een nieuwe parkeervergunning of abonnement? Ga dan naar www.sittard-geleen.nl/parkeren en log in op het Digitaal Parkeerloket. Dit kan met DigiD (voor particulieren) of E-Herkenning (voor bedrijven). U ziet dan meteen welke vergunningen of abonnementen u kunt aanvragen. U betaalt vervolgens met iDEAL.

Heeft u al een parkeervergunning of abonnement? En is deze nog geldig tot het einde van het jaar? Dan hoeft u voorlopig niets te doen. In december ontvangt u een bericht om de vergunning of het abonnement voor volgend jaar digitaal te verlengen. Vanaf 2 januari 2023 is het Digitaal Parkeerloket namelijk ook beschikbaar voor alle bestaande parkeervergunningen en – abonnementen. Vanaf dan kunt u altijd en overal inloggen en een aanvraag indienen voor een nieuwe vergunning of een wijziging, verlenging of beëindiging.

Meer weten? Kijk voor alle beschikbare producten en de voorwaarden op www.sittard-geleen.nl/parkeren.

Cookieinstellingen