Limburgse Handbal Dagen 2011 naderen apotheose

Sittard-Geleen, 29-12-2011 | De Limburgse Handbal Dagen naderen hun absolute apotheose. Vooraf werd het niet verwacht, maar wel gehoopt: Oci Nitrogen Lions speelt vanavond in de finale, en de tegenstander is Meshkov Brest. Eerder vandaag werden de wedstrijden voor de definitieve rangschikking van de plaatsen 3 tot en met 8 gespeeld

Het Panningse Bevo, de derde Nederlandse deelnemer aan het toernooi, eindigde op de achtste plek na een nederlaag tegen Dragunas (23-33). De vijfde plek is voor ABC Braga, dat met een punt verschil wist te winnen van HC Weste (21-20). Volendam moest genoegen nemen met de vierde plek na het verlies tegen RK Porec (35-28).