Oci Nitrogen Lions schrijft vanavond geschiedenis!

Sittard-Geleen, 29-12-2011 | Een afgeladen Laco Glanerbrook vanavond in Geleen tijdens de finale van de Limburgse Handbal Dagen. En velen die er vanavond niet bij konden zijn waren blij met de live uitzending die TVLimburg vanavond zou verzorgen. Jammer genoeg waren er technische problemen, en dat resulteerde in een stroom tweets van mensen die tot hun ergernis vaststelden dat de live reportage niet aangetroffen werd. Zij konden het verloop van de wedstrijd in elk geval nog enigszins via Twitter volgen.

En het was opnieuw een spannende wedstrijd die de eerste helft lange tijd gelijk opgaande tegenstanders kende. De onderlinge marge werd nimmer groter dan 2 doelpunten, en de ploegen namen wisselend een voorsprong op elkaar. Na 20 minuten is de stand 9-9. Lions speelt vrijuit en de strijd gaat gelijk op. Dan is er een tijdstraf van twee minuten voor Meshkov Brest, maar daar weet Lions niet van te profiteren. Bij de rust leidt Oci Nitrogen Lions met 13 tegen 12. Live beelden zijn er jammer genoeg nog steeds niet. En dat is ook een enorme tegenvaller voor TVLimburg.

De tweede helft laat eenzelfde beeld zien: een spannende en gelijkopgaande strijd. Oci Nitrogen Lions weet wel steeds een kleine voorsprong op te bouwen, die maximaal 4 doelpunten bedraagt (bij 19-15). Uiteindelijk wint de Geleens ploeg knap met 24-23.

Dat is een hele vette felicitatie waard!