Fortuna Sittard wint in Neer van RKSVN

Fortuna Sittard behaalde dinsdagavond tegen RKSVN, dat uitkomt in de vierde klasse, een 7-0 overwinning. Na een uur gezwoeg van de basisopstelling stond er pas een 2-0 voorsprong voor Fortuna op het spel.

Fortuna startte met in het doel Daniëls en de veldspelers Turan, Dengering, Janssen, Kis, Voorn, Vlug, Briels, Gulpen, van Rijswijk, en Conneh. Van Rijswijk scoorde in de eerste helft 0-1, Gulpen verdubbelde de score na rust.
Van Vossen wisselde na een uur spelen de tien veldspelers voor jeugdig talent, Glenn Daniëls bleef in het doel. Met de inbreng van Overhof, Vets, van der Aat, Elshot, Linssen, vanKan, Zejnilovic, Bahtiri, Marveggio en Watson steeg de gedrevenheid om te scoren en ging ook het tempo aanzienlijk omhoog. Dat vertaalde zich in een vijftal doelpunten in het resterende half uur. Marveggio maakte de 0-3, Vankan scoorde twee keer, Watson verzilverde een penalty en Zejnilovic bepaalde de eindstand op 0-7.
In de tweede helft werden alle tien de veldspelers vervangen en bleef alleen Glenn Daniëls in de goal. Ferhat Kaya, wel aanwezig speelde niet mee, om ons niet bekende reden. Tevens bleven de geblesseerden ter Borgh en Waalkens aan de kant bij Fortuna.
Beginopstelling was Daniëls, Turan, Dengering, Janssen, Kis, Voorn, Vlug, Briels, Gulpen, van Rijswijk, en Conneh.