Eerste training Eaters meteen de laatste?

Foto:

Zondagavond staan de mannen van Limburg Eaters voor de eerste training van het nieuwe seizoen op de nieuwe ijsvloer in Laco Glanerbrook.

Het zou ‘zo maar’ ook de laatste training kunnen zijn. Eaters maakte vorige week bekend dat er nog een bedrag van 60.000 euro nodig was om het nieuwe seizoen op een verantwoorde manier te kunnen starten. Dat bedrag moet er vóór 1 september zijn, anders ziet Eaters zich genoodzaakt om alle spelerscontracten te ontbinden en te bedanken voor nog een jaar ijhockey in de eredivisie.
Vorige jaar wist de club de spanning ook aardig op te voeren en werd het benodigde bedrag – toen ging het om 75.000 euro – op de valreep binnengesleept door een aantal acties.
Wanneer zondagavond blijkt dat de start van het nieuwe seizoen is veilig gesteld zal komende competitie ook goalie Sami Heinonen na een jaar afwezigheid weer in het doel van Eaters staan.
Zondagavond openen de deuren van de hal om 18:45 uur. Om 19:00 uur is er een Meet & Greet met de spelers, die zich daarvoor tussen het publiek begeven. Daarna gaan de mannen om 20:15 uur het ijs op voor de eerste ijstraining van het nieuwe seizoen, dat hopelijk niet afgelopen is nog vóór dat het kon beginnen.
Cookieinstellingen