Ramon Voorn naar VVV, Schroijen terug bij Fortuna Sittard

Joeri Schroijen (midden) terug bij Fortuna Sittard
Joeri Schroijen (midden) terug bij Fortuna Sittard
Foto: Rik van Mulken

Ramon Voorn vertrekt naar VVV Venlo en oude bekende Joeri Schroijen van datzelfde VVV Venlo keert terug bij Fortuna Sittard. Dat maakte de club maandag bekend.

Schroijen speelde eerder al drie seizoenen verdienstelijk bij Fortuna Sittard en heeft nu nog een contract bij VVV tot het einde van dit seizoen. Daarna wordt de oud-Fortunees definitief voor één seizoen overgenomen. Na de medische keuring van vanmiddag sloot hij direct aan bij de training van het eerste elftal van de club.

De verdediger is via de jeugdopleidingen van PSV, FC Eindhoven en Fortuna Sittard in het betaalde voetbal terecht gekomen. Zijn debuut in het eerste elftal van Fortuna Sittard maakte hij in 2010. In 2012 vertrok hij naar het net gepromoveerde Go Ahead Eagles, maar hij stapte niet veel later over naar VVV Venlo.

Joeri Schroijen is erg blij weer terug te zijn bij de club waar hij drie seizoenen lang basisspeler was: “Toen Fortuna mij benaderde, was ik direct enthousiast. De gesprekken met de club zijn dan ook vlot verlopen. Fortuna is met overwegend jeugdige spelers uit de regio een nieuwe weg ingeslagen waar ik als jonge Limburgse speler graag onderdeel van wil uitmaken.”

Eerder deze maand versterkte Fortuna Sittard zich met middenvelder Sem de Wit van ADO Den Haag.

Cookieinstellingen