Fortuna Sittard wil eerherstel in Emmen

Foto: Fortuna Sittard

Ongetwijfeld met de pijnlijke 1-8 nederlaag in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen in het achterhoofd reist Fortuna Sittard vrijdag af naar Emmen voor het competitieduel tegen de plaatselijke FC.

Emmen maakt een uitstekend seizoen door en staat momenteel op de zesde plek van de ranglijst met een punt minder dan FC Oss. Fortuna Sittard hoopt zich te kunnen revancheren voor de belabberde vertoning op 31 oktober 2014 en sinds 25 januari weer eens een wedstrijd te winnen. De positieve mindset is er: tegen VVV Venlo werd er goed gespeeld en afgelopen week werd bekend dat de club hard op weg is richting KNVB-categorie 2 én dat er wellicht een (groep) investeerder(s) is die geld in de club wil(len) steken.

Topscorer bij FC Emmen is Cas Peters. De 21-jarige aanvaller, afgelopen overgekomen van FC Twente, scoorde dit seizoen al 21 keer. Ook in de wedstrijd in Sittard was hij trefzeker: hij scoorde toen het vierde en achtste doelpunt voor de Emmenaren.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Pérez, die wordt geassisteerd door de grensrechters Langeland en Matthijssen. Vierde official is de heer Mulder. De wedstrijd in De Jens Vesting begint vrijdag om 20:00 uur

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen