Demi Schuurs bezoekt Poete Putterstoernooi SLTC

Foto: CC0 Public Domain via Pixabay

Op de tennisbanen van SLTC in Sittard barst woensdag het twaalfde jaarlijkse Poete Putterstoernooi los. Een toernooi voor jonge tennisspelers.

Er zijn dan weer veel en leuke wedstrijden te zien op het mooie tenniscomplex in het stadspark.

Nieuw op deze dit Poete toernooi is dat er naast de grootveld categorieën ook twee Rood en Oranje events zijn toegevoegd. Het eerste wordt woensdagmiddag gehouden en het andere zaterdagmiddag. Voor deze middagen kunnen de kids zich nog aanmelden tot de avond van te voren.

Het thema van het Poete toernooi is dit jaar TENNIS. Tennis dus, maar dan met hoofdletters, want op iedere toernooidag zijn er naast de baanwedstrijden ook bijzondere tennisactiviteiten georganiseerd, waar iedereen aan kan meedoen. Dus ook als er géén echte wedstrijd gespeeld hoeft te worden wordt er getennist. Iedereen is daarbij welkom.

De organisatie van het Poete toernooi heeft Demi Schuurs, nummer 76 op de wereldranglijst dubbelspel, uitgenodigd en bereid gevonden om op zondagmiddag 23 augustus, kort voor zij vertrekt naar de US-open, de jeugd te voorzien van de nodige tennistips en -trucs.

Ga gerust eens kijken
Niets is zo leuk als enthousiaste jonge spelers aan het werk te zien. Iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen vanaf woensdag 11:00 uur!

Meer informatie over het toernooi en de wedstrijden vindt u op www.poeteputters.nl en op facebook.

Cookieinstellingen