Fortuna Sittard – FC Oss

Foto: © Rik van Mulken

Aanstaande vrijdag speelt Fortuna Sittard in eigen stadion tegen FC Oss. De uitwedstrijd tegen FC Oss op 2 oktober 2015 ging met 4-0 verloren en was de laatste wedstrijd voor Fortuna-coach Peter van Vossen.

Hoofdtrainer Ben van Dael wil deze wedstrijd uiteraard graag winnen en datzelfde geldt natuurlijk voor het team zelf en voor alle Fortuna-supporters. “Maar” – zo meldt de club op haar website – “het gaat vrijdag tevens om nog iets veel groters. Fortuna Sittard, het Fortuna Supporters Collectief en alle fans willen vrijdag uitdragen wat Fortuna voor ons allen betekent!” Die steun is in een fase dat de club andermaal probeert het voortbestaan zeker te stellen onontbeerlijk. Met de operatie ‘volle bak’ kost een wedstrijdkaartje vrijdagavond slechts 5 euro.

» informatie over kaartverkoop

FC Oss, dat met een wedstrijd minder gespeeld dan Fortuna Sittard evenveel punten heeft verzameld en één plek hoger staat op de ranglijst, moet met steun van iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt toch te kloppen zijn. De nederlaag die Fortuna Sittard in de uitwedstrijd in Oss leed vraagt natuurlijk om sportieve revanche.

De wedstrijd begint vrijdag zoals gebruikelijk om 20:00 uur.

 

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen