Seizoen Laco Eaters Limburg zit erop

Zondagavond eindigde voor Laco Eaters Limburg het ijshockeyseizoen 2016-2017. Na vrijdagavond tegen HYC Herentals een 5-0 uitnederlaag te hebben geleden in de kwartfinale om het kampioenschap van de BeNe-League was Eaters zondagavond ook in eigen huis niet opgewassen tegen het Belgische team.

In de eerste periode bracht Luca Heutmekers Eaters in een dubbele powerplay op voorsprong (1-0, 14:47, +2). Mocht Eaters na de eerste periode nog hopen op een derde en beslissende wedstrijd en dus kans op het behalen van de halve finale, na twee minuten in de tweede periode was van die hoop niet meer zoveel over, want Van der Velde (20:33) en Hunt (21:42) bogen de 1-0 voorsprong van Eaters binnen twee minuten om in een 1-2 achterstand.

In de derde periode bepaalden Morgan (47:10), Hunt (48:46) en Laliberté (57:49, pp) de eindstand op 1-5. HYC Herentals gaat door naar de halve finale, Laco Eaters Limburg is dit seizoen uitgespeeld en kan zich alvast gaan richten op het seizoen 2017-2018.