Geonius hoofdsponsor van Dames 1 V&L uit Geleen

Foto: Geonius V&L

Omnisportvereniging V&L heeft een nieuwe hoofdsponsor. Vanaf nu gaat de Geleense eredivisionist in het dameshandbal verder als Geonius V&L.

Geonius verhuisde een jaar geleden van Schinnen naar de gemeente Sittard–Geleen. Er werken ruim 180 gedreven professionals. Geonius heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie.

Geonius ziet zijn naam graag verbonden aan V&L: “Als zuiderlingen doen wij op sportgebied niet graag onder voor onze landgenoten uit de Randstad en andere delen van het land. In dit kader is het dan ook leuk om door middel van een financiële bijdrage aan een sportploeg uit de stad die ons huisvesting biedt en stevig aan de weg timmert, een bijdrage te leveren om de prestaties naar een hoger level te brengen. Dan kunnen we wel weer het plaatselijke voetbalteam gaan sponsoren, maar hoeveel leuker is het om in een tijd waarin vrouwelijke sporters de heren voordoen hoe het moet, een damesteam uit kiezen dat ambitie heeft, er helemaal voor gaat en daar alles voor over heeft. Dan kom je vanzelf uit bij V&L – dames 1, die momenteel op het hoogst landelijke niveau spelen. Maar dan wel als naamsponsor, pontificaal op de voorkant.”

Cookieinstellingen