OCI-Lions hekkensluiter op Limburgse Handbaldagen

Voor het eerst sinds 2010 is OCI-Lions er niet in geslaagd om in de top-4 van de Limburgse Handbaldagen te eindigen.

Sterker nog: de ploeg van Mark Schmetz beëindigt het toernooi ditmaal als hekkensluiter. Het duel tegen streekgenoot Bevo om de zevende plaats werd verloren.

Zoals eigenlijk al het hele toernooi – uitzondering daarop was de wedstrijd tegen het Noorse Halden Topphåndbal – draaide het ook vandaag niet echt lekker bij Lions. Bij rust was de stand 13-12 in het voordeel van Bevo. Lions slaagde er deze wedstrijd alleen in de beginfase in om een 0-2 voorsprong te nemen. Na de 2-2 was het Bevo dat steevast een voorsprong had. Lions kwam in de eerste helft nog een keer op gelijke hoogte met Bevo, maar liep vervolgens steevast achter de feiten aan. Eindstand 27-24.