Fortuna Sittard vanavond uit tegen FC Oss

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard begint vanavond de vierde periode met een uitwedstrijd tegen FC Oss, de nummer 9 van de ranglijst.

FC Oss staat op de 9e plek van de ranglijst. Het elftal van coach Klaas Weis verloor maandag thuis met 2-3 van FC Emmen en speelde vorige week met 0-0 gelijk tegen FC Den Bosch.

Fortuna Sittard heeft momenteel 6 punten achterstand op N.E.C. Nijmegen en heeft nu nog 9 wedstrijden om die kloof te dichten. Puntenverlies is dan ook uit den boze. Sinds het vertrek van Sunday Oliseh heeft Fortuna niet meer verloren. Vanavond moet er gewoon gewonnen worden. N.E.C. speelt vanavond uit tegen SC Cambuur.

Braga en Hofland kunnen vanavond niet beschikken over de langdurig geblesseerde Gavin Vlijter. Ook Todd Cantwell is niet fit. De talentvolle jonge Brit begon al licht geblesseerd aan de wedstrijd tegen De Graafschap en werd tijdens dat duel ook nog eens stevig aangepakt door de superboeren. Gisteren liet hij via Twitter weten vandaag niet op het veld te zullen staan.

https://twitter.com/ToddCantwell_10/status/974376382817099776

Lazar Kojic is niet beschikbaar wegens een oefenstage met Servië U19. Verder is het onzeker of Jorrit Smeets, Marco Ospitalieri en doelman Miguel Santos inzetbaar zijn.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Aykut Özer, Clint Essers, Wessel Dammers, Perr Schuurs, Michael Pinto, Bo Breukers, Dries Saddiki, Lisandro Semedo, Lars Hutten, Djibril Dianessy, Finn Stokkers.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kooij, met assistentie van grensrechters Fikkert en Jansen en vierde official Nagtegaal.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen