Mogelijk extra kaarten in de verkoop voor Fortuna Sittard-Jong PSV

Foto:

De wedstrijd Fortuna Sittard-Jong PSV, de apotheose van een gedenkwaardig voetbalseizoen, was binnen een mum van tijd online uitverkocht.

Fortuna Sittard laat weten dat de mailbox van de club momenteel wordt overspoeld met kaartverzoeken voor zowel de reguliere als de business tribunes. De club laat op zijn website weten alles in het werk te stellen om iedereen te antwoorden, maar laat tegelijkertijd weten “niks te kunnen beloven”.

De kaartverkoop voor de businesstribune is hoe dan ook stilgelegd, de door de club ontvangen e-mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Extra kaarten

Fortuna Sittard onderzoekt mogelijkheden om extra kaarten ter beschikking te stellen, maar de club is daarin afhankelijk van een aantal externe factoren. Houd daarom de website en de social mediakanalen van Fortuna Sittard goed in de gaten, want zodra er extra kaarten beschikbaar komen wordt dat via die weg gecommuniceerd. Eventueel vrijkomende kaarten kunnen enkel via de online verkoop worden gekocht, reserveren is niet mogelijk.

Verkoop door ‘derde partijen’

Op diverse online websites worden kaarten van Fortuna Sittard verkocht voor fors hogere prijzen. Fortuna Sittard laat weten dit soort praktijken ten zeerste af te keuren. De club adviseert supporters dan ook om deze kaarten niet te kopen. Bovendien weten mensen die via dergelijke websites kaarten kopen niet zeker of de tickets echt of vals zijn.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen