Fortuna Sittard traint op sportcomplex in Hoederloo

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds gisteren verblijft Fortuna Sittard in het Gelderse Hoenderloo. Daar heeft de technische staf een trainingskamp belegd.

Vorig jaar ging de selectie nog naar Turkije. Dit jaar is echter gekozen voor de mooie, rustige accommodatie van Victoria Hotel gelegen in Hoenderloo. Een accommodatie waar onder andere het Nederlands Elftal regelmatig een trainingskamp afwerkt.

De staf wil de selectie in alle rust voorbereiden op het komende en bij voorbaat al memorabele voetbalseizoen, want voor het eerst sinds 16 jaar spelen de geelgroenen weer op het hoogste Nederlandse voetbalniveau.

De trainingen die de groep afwerkt zijn besloten van aard; toeschouwers worden daarbij met andere woorden niet op prijs gesteld. Supporters zijn uiteraard wel welkom tijdens de twee oefenduels.

Op donderdag 19 juli speelt Fortuna Sittard om 18:00 uur een oefenwedstrijd tegen Antalyaspor en op zondag 22 juli om 17:00 uur tegen Göztepe SK. Beide tegenstanders komen uit in de Süper Lig, het hoogste niveau in Turkije. De entreeprijs bedraagt 5 euro.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen