PSV zondag volgende tegenstander Fortuna Sittard

Foto: Fortuna Sittard

In de twintigste speelronde van de competitie ontvangt koploper van de Eredivisie PSV zondagmiddag om 14:30 uur in Eindhoven promovendus Fortuna Sittard.

Daar kan PSV-coach Mark van Bommel niet beschikken over spits Hirving Lozano, die wegens een hersenschudding aan de kant zal blijven. Fortuna Sittard maakte het PSV tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen behoorlijk moeilijk, maar zag – mede dankzij een doelpunt van de zondag ontbrekende Lozano – PSV nipt winnen door een doelpunt in de laatste minuut van invaller Rigo.

PSV is uiteraard zwaar favoriet, maar Fortuna Sittard zal zich in Eindhoven niet zomaar gewonnen geven en houdt zich vast aan het competitieduel uit tegen Feyenoord, waar tegen ieders verwachting in werd gewonnen.

Fortuna Sittard trok tijdens de transferperiode maar liefst vier nieuwe spelers en een doelman aan: centrale verdediger Anthony Syhre, rechtsback Mahamadou Dembélé, middenvelder Andrija Balic, linksbuiten Agim Zeka en doelman Azbe Jug.

Dembélé en Zeka zijn nog niet speelgerechtigd en zijn dus niet van de partij. Verder kan Eijer niet beschikken over de langdurig geblesseerden Wessel Dammers, Djibril Dianessy en Gavin Vlijter. Het meespelen van aanvaller Lazaros Lamprou is onzeker.

Verwachte opstelling: Alexei Koselev, Clint Essers, José Rodriguez, Kai Heerings, Michael Pinto, Jorrit Smeets, Mark Diemers, Ahmed El Messaoudi, Lars Hutten, Andrija Novakovich en Finn Stokkers.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
153456
In de twintigste speelronde van de competitie ontvangt koploper van de Eredivisie PSV zondagmiddag om
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20190202/psv-zondag-volgende-tegenstander-fortuna-sittard/
2019-02-02T13:15:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/11/24153608/fortuna-sittard-selectie-november-20181.jpg
Fortuna Sittard, PSV
Fortuna Sittard, Sport