OCI-Lions speelt over tien dagen de bekerfinale in Almere

Foto: OCI-Lions

Op zondag 28 april aanstaande speelt OCI-Lions in Almere de Bekerfinale tegen Volendam. De wedstrijd begint om 16:00 uur.

Natuurlijk wil OCI-Lions de Nederlandse Handbalbeker graag winnen. Daarom kan het team van interim-coach Lambert Schuurs de steun van de supporters goed gebruiken. De club wil proberen om op 28 april met een of twee bussen supporters naar Almere te reizen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om dan mee te reizen naar Almere om Lions naar de overwinning te schreeuwen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, bij 25 inschrijvingen gaat de reis door en zijn de kosten ongeveer 20 euro per persoon voor leden van de Fanclub en voor niet-leden 30 euro per persoon exclusief entreekaartje. De entreekaartjes zijn naar verwachting net zo duur als vorig jaar (combikaartje Jeugd 7,50 euro en volwassene 15 euro). Kaarten zijn online te bestellen via www.handbal.nl.

Programma

  • 10:45 uur – vertrek vanaf parkeerplaats Laco Glanerbrook
  • 13:00 uur – aankomst in Almere
  • 13:30 uur – Quintus-JuRo Unirek vs. Cabooter Group/Handbal Venlo
  • 16:00 uur – OCI-Lions vs. Kras/Volendam
  • 18:00 uur – vertrek uit Almere
  • 20:00 uur – aankomst in Geleen.

Opgeven voor de reis kan door een e-mail met je gegevens (naam, e-mail, telefoonnummer en het aantal personen) te sturen naar [email protected]. Betaling vindt plaats bij vertrek/in de bus.

Voor het zover is…

Voordat OCI-Lions aantreedt in de bekerfinale staan eerst nog twee belangrijke play-off wedstrijden om het landskampioenschap op het programma. Aanstaande zaterdag 20 april speelt OCI-Lions om 19:30 uur thuis tegen Herpertz/Bevo. En op Paasmaandag 22 april speelt OCI-Lions om 14:30 uur uit tegen Greenpark/Aalsmeer.

Cookieinstellingen