Microz Eaters heeft selectie voor komend seizoen compleet

Foto: © Microz Eaters Limburg

De Geleense ijshockeyclub Microz Eaters Limburg, uitkomend in de BeNeLeage-competitie, heeft zijn selectie voor komend seizoen compleet.

Afgelopen dagen werd het jeugdig Belgisch talent Wannes Moons aan de selectie toegevoegd. Eerder tekende Sebastian Kragt voor een tweede seizoen bij Eaters en Danny van Rijswijk – al eens eerder actief voor Eaters – werd als derde goalie aan de selectie toegevoegd.

De net 17-jarige Wannes Moons speelde afgelopen seizoen voor het Beneliga team van Antwerp Phantoms en nam vorig jaar voor zowel de nationale U18 als U20 deel aan WJC toernooien. Wannes, een boomlange verdediger van 1m95 ziet in zijn landgenoten Mike Pellegrims en Vadim Gyesbreghs voorbeelden voor zijn eigen ijshockeycarrière.

De eveneens voor Eaters uitkomende Vadim Gyesbreghs zegt in Wannes als verdediger een groot potentieel te zien en wil hem graag naar een hoger niveau tillen. Wannes gaat spelen met het vrijgekomen nummer 3.

Volgens de technische staf van Eaters is in het belang van de speler aan de overgang van Wannes van Antwerpen naar Geleen grondig overleg tussen de voorzitters van beide clubs voorafgegaan.

Reacties