Tweede ambassadeursavond Rosa-Run

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op woensdag 12 februari 2020 vindt de tweede ambassadeursavond voor de Rosa-Run plaats.

De Rosa-Run is ontstaan uit de bijzondere samenwerking tussen Kennedy-Mars Sittard en stichting Bijzonder in Beweging.

De gedachte achter dit nieuwe evenement is ‘Samen lopen voor een ander’. De organisatoren willen met dit nieuwe sportevenement teams de mogelijkheid bieden om samen een marathon te lopen, waarbij een duidelijke connectie wordt gemaakt met mensen met een verstandelijke beperking.

Niet alleen krijgt elk team een ‘buddy’ uit de doelgroep toegewezen, ook wordt er bij dit evenement geld bij elkaar gelopen om het hele jaar door meer beweegactiviteiten te kunnen organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Hoe meer deelnemers, des te hoger ook het bedrag dat ten goede komt aan Bijzonder in Beweging.

De organisatoren van het evenement willen dan ook graag zoveel mogelijk deelnemers weren voor de allereerste Rosa-Run. Daartoe belegt zij op dinsdag 21 januari om 19:30 uur een ambassadeursavond waarop iedereen die wil helpen met het werven van deelnemers wordt geïnformeerd over dit nieuwe loopevenement.

De tweede ambassadeursavond voor de Rosa-Run is toegankelijk voor iedereen, die het nieuwe evenement een warm hart toedraagt. Het is de bedoeling om die avond achtergrond- en praktische informatie te delen, zodat iedereen met dezelfde boodschap mond-op-mond reclame kan maken. De ambassadeursavond op 12 februari wordt gehouden in Basisschool Aan de Meule aan de Kromstraat 31 in Sittard en duurt ongeveer een uurtje. Aanvang 19:30 uur.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met maandag 10 februari door een mail te sturen aan [email protected]. Dat kan ook als je op 12 februari verhinderd bent, maar toch wilt helpen.

Cookieinstellingen