Pre-party voorafgaand aan wedstrijd tegen PEC Zwolle

Foto: SGN

Twee weken geleden, op 18 februari, stond de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen Sparta Rotterdam op het programma.

De eerste thuiswedstrijd waarbij eindelijk weer de volle capaciteit van het stadion benut mocht worden. Om dat te vieren had de club voor de supporters een pre-party georganiseerd. Maar de wedstrijd werd afgelast omdat die avond de zware storm Eunice over het land raasde.

En daarmee wordt de thuiswedstrijd van komende zondag tegen PEC Zwolle, net als Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard strijdend tegen degradatie, de eerste thuiswedstrijd sinds de coronamaatregelen in de stadions zijn opgeheven. En daarom is de pre-party die tegen Sparta op het programma stond overgeheveld naar komende zondag. Het streven is ‘een volle tegen Zwolle’, want de steun van de twaalfde man is in dit belangrijke duel hard nodig!

Pre-hour

De poorten van het stadion gaan om 18:30 uur open, anderhalf uur vóór aanvang van de wedstrijd. Het daaropvolgende uur staat in het teken van de pre-hour, waarbij de vroege vogels alvast kunnen warmdraaien voor de kraker tegen de Zwollenaren. In het hele stadion is er tussen 18:30 en 19:30 uur een actie op diverse drankjes in de catering punten, waarbij je een grote (0,5l) Brand-bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine (0,25l). Daarnaast zal in hetzelfde tijdsbestek ter hoogte van de Fernando Ricksen Side DJ Sa-Lo muziek draaien.

Als om 19:30 uur DJ Sa-Lo stopt met draaien nemen de stadionboxen de muziek over en vanaf dat moment komt de actie op consumpties in de grachten te vervallen. Zorg dus dat je (ruim) op tijd jouw drankjes bestelt, in ieder geval voordat DJ Sa-Lo stopt met draaien!

Er zijn voor de belangrijke wedstrijd tegen PEC Zwolle nog kaarten beschikbaar. Gezien de belangen kan de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee alle steun gebruiken. Schaf daarom je ticket(s) zonder clubcard aan via Mijn Fortuna of op de wedstrijddag aan de dagkassa.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen