Opwarmen met Pre-Oktoberfeest bij Fortuna-Sittard

Foto: Fortuna Sittard

Fortuna Sittard speelt op zaterdag 15 oktober de voorlaatste thuiswedstrijd voor de vervroegde winterstop tegen RKC Waalwijk.

Precies één week later barst in het grootste najaarsfeest van het Zuiden los; het Sittardse Oktoberfeest. En dat biedt de uitgelezen mogelijkheid om twee Sittardse evenementen samen te brengen. De wedstrijd tegen de Brabanders wordt dan ook gebombardeerd tot het Pre-Oktoberfeest en is daarmee voor de supporters een ideale voorbereiding op de festiviteiten in het centrum van Sittard.

Met het Pre-Oktoberfeest kunnen de supporters zich in Beierse sferen voorbereiden op de wedstrijd. Het fanplein wordt opgebouwd aan de buitenzijde van het stadion, ter hoogte van de Fernando Ricksen Side. Met artiesten en attributen is er voor jong en oud voldoende te beleven. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om een hapje of drankje te scoren. De tap op het plein is van 15:00 tot 18:00 uur geopend.

Nog geen kaarten voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk? Koop deze dan snel! Ook voor deze wedstrijd worden er kaarten tegen gereduceerd tarief aangeboden voor leden van voetbalverenigingen en scholieren. Heb jij nog geen ticket besteld, neem dan contact op met je docent of trainer.

Cookieinstellingen