Informatie rond Fortuna Sittard – Feyenoord

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Morgen, zondag 14 april, is de huidige nummer 2 van de ranglijst, Feyenoord te gast bij Fortuna Sittard.

De regerend landskampioen lijkt gezien de achterstand op koploper PSV – 9 punten is het verschil – titelprolongatie te kunnen vergeten. De Rotterdammers staan verder solide op plek 2, want nummer 3 FC Twente staat op 9 punten achterstand.

Voor deze wedstrijd, die afstevent op een uitverkocht huis – vrijdag waren er nog slechts 650 kaarten beschikbaar – organiseer Fortuna voorafgaande aan de wedstrijd een Fanplein bij het supportershome aan de Milaanstraat.

Daar staan diverse foodtrucks om een lekker hapje te eten en voor onze jongste fans staat er een trampolinepark. Kinderen kunnen gratis een Fortuna-tattoo laten ‘zetten’ bij de trailer van Luna Events. Het fanplein start zondag om 12:00 uur en is afgelopen om 14:15 uur. Tijdens het eerste uur van het fanplein geldt een pre-hour. Zo ontvang je een halve liter bier voor de prijs van een kleintje.

Het stadion opent om 12:30 uur de poorten. Het advies is om tijdig naar het stadion te gaan in verband met de verwachte drukte. Bij de poorten geldt een zerotolerancebeleid. Dit houdt in dat er geen clubuitingen van Feyenoord gedragen mogen worden op de tribunes. Daarnaast kan er mogelijk een ID-controle plaatsvinden. Heb jij met jouw membership extra kaarten bijgekocht? Weet dan dat jij verantwoordelijk blijft voor de extra aangekochte tickets.

Zondag kunnen overigen bij het stadion geen kaarten worden gekocht.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen