Membershipkaarten voor Fortuna Vrouwen verkrijgbaar

Foto: © Fortuna Sittard

Een historisch seizoen voor Fortuna Vrouwen staat voor de deur. Het gloednieuwe elftal start op vrijdag 16 september aan het Eredivisie-seizoen, het eerste in de clubgeschiedenis.

De ploeg van hoofdtrainer Roger Reijners debuteert met een uitwedstrijd tegen Ajax. Op zondag 25 september speelt Fortuna Vrouwen de eerste thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Fortuna Vrouwen hoopt natuurlijk zoveel mogelijk supporters te mogen verwelkomen om er samen een mooi debuutseizoen van te maken. Daarom mogen alle supporters met een Fortuna Membership voor het seizoen 2022/2023 de thuiswedstrijden in de competitie gratis bezoeken. Deze memberships zijn nog tot 1 september beschikbaar via de Fortuna Membershippagina en geven je tevens toegang tot de thuiswedstrijden van Fortuna.

Fortuna Vrouwen membership

Voor wie enkel naar de wedstrijden van Fortuna Vrouwen wil, kan een Fortuna Vrouwen Membership aanschaffen. De verkoop van deze seizoenkaarten is vrijdag gestart. Deze memberships zijn tot eind september aan te schaffen via Mijn Fortuna.

Reacties

Cookieinstellingen