Deleukstetaartenshop Geleen de gezelligste winkel van Limburg?

Foto: Deleukstetaartenshop

Nadat Deleukstetaartenshop Geleen in januari 2015 werd verkozen tot de Gezelligste Winkel van Sittard-Geleen, maakt de winkel nu kans op de titel Gezelligste Winkel van Limburg.

Tijdens de voorronde ontving Deleukstetaartenshop niet alleen de meeste stemmen, maar was ook de gemiddelde waardering het hoogst, met als cijfer een 9,23.

Verkiezing
De verkiezing van de Gezelligste Winkel wordt gehouden in veel Nederlandse gemeenten. De finaleronde vindt plaats tot en met 23 februari 2015. Er wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van de Gezelligste Winkel van Nederland. De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem ook rapportcijfers voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs- / kwaliteitsverhouding en medewerkers.

Advies en inspiratie
In de winkel aan de Annastraat 22 vind je alles voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, cake pops, koekjes en nog veel meer. Daarnaast beschikt de winkel over een workshopruimte, waar er voor zowel beginners als gevorderden tal van cursussen en workshops gevolgd kunnen worden. Het winkelpersoneel is besmet met het taartvirus en kan je daarom uitstekend adviseren.

Fan van Deleukstetaartenshop Geleen? Stem dan op Deleukstetaartenshop, help de winkel aan de titel en maak kans op mooie prijzen.

» www.gezelligstewinkel.nl 

Cookieinstellingen