Weer succes voor Salon Mano in Geleen

De Geleense Salon Mano Capelli e Bellezza is verkozen tot Leukste kapsalon Limburg 2015 en heeft bovendien de Creativiteitsaward 2015 gewonnen. Verder is Salon Mano tot de op twee na de Leukste kapsalon van heel Nederland gekozen – een nationale derde plaats dus!

Klanten gaven cijfers voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting kapsalon en de verhouding tussen prijs en kwaliteit. In Limburg heeft Salon Mano de hoogste score behaald qua aantal stemmen en het gegeven waarderingscijfer.

Daarnaast won Salon Mano ook de Creativiteitsaward 2015, een prijs voor creativiteit en marketing. Salon Mano heeft namelijk op een creatieve manier diverse acties bedacht om de salon onder de aandacht te brengen en stemmen te werven, zoals een sponsoractie voor Stichting Haarwensen, een videoclip opnemen, diverse prijzen waaronder een metamorfose met fotoshoot verloten onder alle stemmers.

De 8 hair- en beautystylisten van Salon Mano zijn zeer blij met deze prijs. “We danken iedereen voor hun steun. Zonder deze steun was het namelijk niet mogelijk geweest deze prijzen te winnen”, zo laat Mano weten.

Logo-Salon-Mano-banner-620-breed

Cookieinstellingen