Vier Nationale Kringloopdag op 7 oktober bij Kringloopwinkel Bis-Bis

Foto: beeldcitaat Google

Zaterdag 7 oktober is het Nationale Kringloopdag en op die datum is kringloopwinkel Bis-Bis 15 jaar gehuisvest aan de Milieuparkweg 13 in Sittard.

Om dat feit te vieren kunt u die dag profiteren van leuke acties, extra veel kortingen en activiteiten. Er is muziek, er zijn presentaties en rondleidingen en op de kinderafdeling is er voor elk kind een verrassing.

Bij Bis-Bis kun je voor een lage prijs terecht voor nog goed bruikbare gebruikte spullen voor in en om het huis. Het aanbod wisselt voortdurend en er is elke dag wel iets ‘nieuws’ te vinden. Klanten bewijzen daarmee niet alleen hun beurs een dienst, maar ook het milieu. Want van de bijna 1 miljoen kilogram aan goederen die Bis-Bis jaarlijks inzamelt wordt 80 procent verkocht of hergebruikt. Dat scheelt een hoop onnodige CO2-uitstoot.

Verder biedt Bis-Bis mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die op zoek zijn naar nieuwe kansen, via verschillende trajecten de mogelijkheid om weer aan de slag te gaan. Bis-Bis werkt daarvoor samen met gemeenten en het participatiehuis.

Cookieinstellingen