Extra lange verhuislift in gebruik bij Cargo Care uit Geleen

Foto: Cargo Care Geleen

Verhuisbedrijf Cargo Care uit Geleen heeft op maandag 18 december 2017 een 31 meter lange verhuislift in gebruik genomen.

Hiermee heeft het verhuisbedrijf één van de langste ladderliften van Zuid-Limburg.

“Ontzorgen is dé kernwaarde van ons bedrijf,” zegt Dominique van Nooij, directeur van Cargo Care. “Met deze Paus ladderlift van 31 meter lengte kunnen we tot op de 10e etage inboedel afleveren. Daarmee ontzorgen we onze klanten en beperken we overlast voor de buren.” Cargo Care is trots de lift per direct in te kunnen zetten: verhuizers kunnen er gebruik van maken en de ladderlift kan gehuurd worden door diverse ondernemers, zoals aannemersbedrijven, en dakdekkers.

Cargo Care investeert voortdurend in de uitbreiding van haar diensten, om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo beschikt het verhuisbedrijf uit Geleen over een wagenpark van 11 eigen bussen en vrachtauto’s, 2 verhuisliften en 12 ervaren en gecertificeerde verhuizers.

De toevoeging van de Paus Ladderlift van 31 meter, is de nieuwste uitbreiding. Deze zorgt ervoor dat de Geleense onderneming een veelzijdige, all-round partner is voor verhuizingen in Zuid-Limburg. “Niet alleen kunnen we, met deze uitbreiding van ons materieel, alle voorkomende particuliere verhuizingen uitvoeren, het motiveert ons team ook nét dat stapje extra te doen voor onze opdrachtgever. Het personeel ziet dat we investeren in onze toekomst,” aldus Dominique van Nooij.

De niet-te-missen geel geverfde lift zal binnenkort worden voorzien van een nieuwe verflaag, passend bij de huisstijl van Cargo Care. Hierdoor is de professionaliteit van het verhuisbedrijf niet alleen te merken aan de uitstekende service, maar ook in de uniformiteit van de uitstraling.

Reacties

article
121180
Verhuisbedrijf Cargo Care uit Geleen heeft op maandag 18 december 2017 een 31 meter lange
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20171219/extra-lange-verhuislift-cargo-care/
2017-12-19T15:04:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/12/19143651/Cargo-Care-Verhuislift-zolder-002.jpg
Cargo Care Geleen, Extra lange verhuislift
Zakennieuws