Aandacht van brancheorganisatie voor meeliftend ’t Filiaal

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

INretail, de brancheorganisatie voor iedereen met een (web)winkel in de non-foodsector heeft, laat in een artikel zijn licht schijnen op ’t Filiaal op de Putstraat in Sittard.

Het artikel, dat als titel Slim meeliften meekreeg, zoomt beperkt in op wat ’t Filiaal te bieden heeft, maar gaat vooral over de visie van een ondernemer.

’t Filiaal spruit namelijk voort uit een van Sittards bekendste schoenenwinkels: Bormans. Al meer dan een eeuw is deze zaak gevestigd op de Steenweg. De Steenweg is echter allang niet meer die leuke winkelstraat die het pakweg 20 jaar geleden was. Daar zijn allerlei oorzaken voor aan te wijzen: de verhuizing van het ziekenhuis, vergrijzing en ontgroening, veranderend koopgedrag van de consument onder invloed van internet, en toenemende leegstand die leegstand doet toenemen…

Allemaal ontwikkelingen die Bormans ertoe aanzetten zich te beraden over een nieuwe koers. En die denkt hij gevonden te hebben en vorm te geven met ’t Filiaal.

Bormans koos voor de Putstraat omdat er de nodige passanten langskomen en vanwege de aanwezigheid van enkele speciale modezaken, waaronder het wijd en zijd bekende Labels. Bovendien worden enkele panden in de straat momenteel fraai opgeknapt en wordt over niet al te lange tijd begonnen met de realisatie van het project Engelenhof op het terrein tussen stadswal, Putstraat en Paardestraat. Daar worden woningen gebouwd.

’t Filiaal presenteert zich als een winkel waar de klant terecht kan voor cadeau-artikelen, sieraden, kaarsen, gadgets, luxe zeepjes, … én natuurlijk een beperkte, maar zorgvuldig geselecteerde collectie schoenen. Verkoop je niet ’t een, dan verkoop je wel ‘t ander. Je trekt met een breder en leuker aanbod in elk geval mensen naar je winkel.

'

Reacties

article
159218
INretail, de brancheorganisatie voor iedereen met een (web)winkel in de non-foodsector heeft, laat in een
https://sittard-geleen.nieuws.nl/zakennieuws/20190406/aandacht-van-brancheorganisatie-voor-meeliftend-t-filiaal/
2019-04-06T18:14:50+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/04/06142520/t-filiaal-0.jpg
't Filiaal
Zakennieuws