Fraaie megastore EP:Tummers geopend op Retailpark SittardGeleen

Foto: SGN

Sinds vrijdag 13 augustus kun je op Retailpark SittardGeleen in de hagelnieuwe megastore va EP:Tummers terecht voor witgoed en elektronica.

De nieuwe zaak – de achtste vestiging van EP:Tummers in Limburg – werd vanochtend officieel geopend door wethouder Pieter Meekels. Met een oppervlak van 1400 vierkante meter is het de grootste elektronica- en witgoed speciaalzaak in de regio.

In de winkel tref je aparte TV-studio’s waar bekende merken hun uitgebreide assortiment presenteren, audiocorners waarin consumenten geluidsoplossingen zelf kunnen ervaren, een uniek en uitgebreid assortiment aan espresso-automaten, meer dan 100 wasmachines en drogers, 60 koel- en vrieskasten, 80 inbouwapparaten, 60 stofzuigers, een demonstratiekeuken én een eigen service center, voldoet de winkel volledig aan de wensen en eisen van de moderne consument. Nieuw zijn de interactieve tafels met touchscreen waarop het complete assortiment bekeken en vergeleken kan worden.

Behalve de genoemde productgroepen vindt de bezoeker in dit nieuwe filiaal ook een uitgebreid assortiment aan potten, pannen en keukenmessen. Als aanvulling op het reeds ruime aanbod, koos EP:Tummers voor deze categorie de hoogwaardige merken Demeyere, Staub en Zwilling.

De openingstijden van de winkel zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur; donderdag van 09:30 tot 21:00 uur; zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Op internet is www.eptummers.nl uiteraard zeven dagen per week 24 uur geopend.EP:Tummers Retailpark SittardGeleen

Reacties