Schaatsen in de zomer bij Laco Glanerbrook

Foto: CC0 Public Domain

Sinds vrijdag is de overdekte ijsbaan van Laco Glanerbrook een van de weinige banen in de Benelux die praktisch het gehele jaar open is.

Zomerschaatsen is mogelijk geworden omdat Laco Glanerbrook heeft geïnvesteerd in de koelinstallaties en door het veranderen van het gebruikte koelmiddel. En dat trekt voornamelijk veel internationaal publiek!

Diverse teams uit Duitsland, België, Engeland, Ierland, Canada en de VS vertegenwoordigd in de sporten ijshockey, kunstrijden en shorttrack, hebben Laco Glanerbrook voor kortere of langere tijd als trainingsaccommodatie uitgekozen. Daarmee is het bedrijf uitermate tevreden.

Lees ook:
» IJshockey zomerkamp in Glanerbrook
» Primeur: overdekte ijsbaan hele jaar open

Maar ook voor het recreatieve publiek en de schaatsleerlingen loopt het seizoen door. Er zijn speciale zomerlessen voor de schaatsleerlingen en voor het recreatieschaatsen zijn er extra ruime openingstijden, discoschaatsen en speciale uurtjes voor recreatief noren schaatsen en recreatief ijshockey.

Uiteraard blijft de ijshal ook beschikbaar voor de vele evenementen, beurzen en markten die Laco Glanerbrook herbergt: door middel van een speciale geïsoleerde afdekvloer heb je niet in de gaten dat je op ijs staat.

Cookieinstellingen