Tweede landelijke haakdag

Foto:

Op zaterdag 21 juni wordt de tweede landelijke Kun je haken, haak dan mee-dag gehouden. Liefhebbers en liefhebsters van haken kunnen die dag bij wolspeciaalzaken samen kletsen over haken aan de ‘Crochet Along’-deken.

Wollstreet in Sittard is één van de locaties in Limburg, waar tussen 13.00 en 16.00 uur ervaringen kunnen worden uitgewisseld, handige tips zijn te krijgen en de vorderingen aan de eingen dekens bekeken kunnen worden. Wollstreet zorgt voor een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Maar let op: er is plaats voor maximaal 35 personen, dus vooraf aanmelden is wel zo handig. Stuur een mail aan [email protected] onder vermelding van ‘Crochet along’ en vermeld je naam en telefoonnummer.
Op 12 april was er bij Wollstreet al een succesvolle Meet & Greet met Tertia Mulder en Jolanda Verschieren, twee inmiddels nationaal bekende haakdames. Hun Facebookpagina ‘Dutch crochet, a granny a day 2013’ heeft inmiddels al meer dan 19.000 volgers. Met deze tweede haakdag wordt de populariteit van het haken nog eens onderstreept. 
Cookieinstellingen