Openluchtconcert Philharmonie 15 juni 2014

Openluchtconcert Philharmonie in Jardin d'Isabelle
Openluchtconcert Philharmonie in Jardin d'Isabelle
Foto: Philharmonie

De Philharmonie Sittard organiseert op zondag 15 juni a.s. een openlucht concert in Jardin d’ Isabelle. Deze prachtige tuin is gelegen in de binnenstad, achter café Schtadt Zitterd, vanaf de Markt bereikbaar door het paadje langs de Michielskerk. 

De Philharmonie bestaat uit meerdere orkesten. Het grote harmonieorkest heeft de voorkeur. Om dat orkest op sterkte te houden wordt veel aandacht besteed aan de jeugdopleidingen. Hierbij gaat het niet alleen om het samen musiceren, maar ook om het stimuleren van het verenigingsgevoel onder het motto, “Samen kunnen we veel bereiken”. 
Vanzelfsprekend zal het leerlingenorkest en de jeugdharmonie, onder leiding van Karin Colaris, u laten kennismaken met hun prestaties en ambities om door te groeien naar het harmonieorkest.
Het harmonieorkest heeft voor deze zondag een populair en aangenaam luisterprogramma op het repertoire. Het orkest staat onder leiding van de internationaal bekende dirigente Ingeborg Stijnen.  
Het slagwerkensemble demonstreert de vele mogelijkheden van harmonisch slagwerk onder leiding van Frank Marx. 
Deze luisterrijke middag begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk. Natuurlijk wordt de Jardin d’ Isabelle feestelijk aangekleed en bestaat de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje. 
Cookieinstellingen