Opvolger Prins Jeroen II (Remmel) woensdag bekend

Geleen, 08-01-2013 | Tijdens de traditionele Revue Gelaen Waggelt wordt woensdagavond de 66e stadsprins van Geleen uitgeroepen en geïnstalleerd.Voor het zover is treedt de prins van 2012 toe tot de Sjtichting Awt Prinse en worden zijn adjudanten opgenomen in het Regiment Awt Adjudanten Flaarisse.

Geleen, 08-01-2013 | Tijdens de traditionele Revue Gelaen Waggelt wordt woensdagavond de 66e stadsprins van Geleen uitgeroepen en geïnstalleerd.
Voor het zover is treedt de prins van 2012 toe tot de Sjtichting Awt Prinse en worden zijn adjudanten opgenomen in het Regiment Awt Adjudanten Flaarisse.

Foto’s ‘uitgelekt’
Het is overigens geen geheim meer wie de opvolger van Jeroen II (Remmel) wordt, want hij heeft zichzelf met foto en al reeds bekend gemaakt op de Facebookpagina van de prins van de Flaarisse…

De Hanenhof is geopend vanaf 19.00 uur. Na afloop van de zitting is er in de foyer van de Hanenhof een gezellige afterparty met duo Tropicano.

De receptie van de nieuwe prins en van jeugdprins Sam I vindt aanstaande zondag 13 januari plaats in diezelfde Hanenhof. Aanvang 11.11 uur.

Cookieinstellingen