Oktoberfeest: WW-band als vanouds

In een niet uitverkocht maar wel goed gevuld Jilz-Brand paviljoen trad zaterdagavond een van Limburg’s bekendste bands op: de WW-band. Dat kolder en uitstekende muziek prima samen gaan werd ook nu weer duidelijk.

Het nimmer aflatende enthousiasme op de bühne straalde af op het publiek dat dat vervolgens voor 100% beantwoordde. Het optreden was niet verrassender dan anders en daarom voldeed het weer volledig aan de verwachtingen van het publiek. Gewoon feest!
bexowh9yy5mrpb42rk4y8cq3d
Högl Fun Band: volgens sommigen moet de band op de shortlist voor het tiende Oktoberfeest
In het Brand-Weizen paviljoen traden de Högl Fun Band en surprise act Kasalla op voor een uitverkocht huis. Getuige de reacties van het publiek was het weer een knalavond.
bypeidp9wmvozkm2827zq7ibd
Stimmung in Brauhaus Brand met de Freddy Pfister Band 
Beduidend minder grootschalig maar in een geweldige sfeer ging het er in het Brauhaus Brand aan toe. De uit drie muzikanten bestaande Freddy Pfister Band bracht de sfeer er goed in. Liefhebbers van ‘sjoenkele’ en gezelligheid met een pint en vrienden aan tafel zaten er goed.
zvr3q1cko1jfyxsaj76zy1eqw
… gespannen koppies in afwachting van de vrije val …
De kermis had over belangstelling evenmin te klagen. Er viel weliswaar af en toe een spatje regen, maar dat kon de pret niet drukken. 
dsernvlrpzj0pgs83zkhnt108
Veel publiek op de kermis
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Sittard-Geleen?
» of volg ons op Twitter via @SGNieuws
» of ontvang de nieuwsbrief in uw mailbox
Cookieinstellingen