OV-toerpas: 2 dagen toeren voor € 9,95

Vanaf dinsdag 15 april kan iedereen voor nog geen 10 euro twee dagen (bijna) onbeperkt per Veolia-bus door Zuid-Limburg toeren.

Veolia Transport, de gemeente Gulpen-Wittem en VVV Zuid-Limburg hebben de handen ineen geslagen om dit nieuwe en aantrekkelijk vervoersconcept te ontwikkelen. Het is specifiek afgestemd op de toerist in Zuid-Limburg: de OV-ToerPas Zuid-Limburg. Deze speciale buspas wordt op dinsdag 15 april aanstaande officieel gelanceerd.
 
De OV-ToerPas is de ideale manier om Zuid-Limburg ontspannen en zorgeloos te ontdekken! Het is een vervoersbewijs in de vorm van een wegwerp OV-chipkaart dat recht geeft op twee dagen onbeperkt reizen in Zuid-Limburg met alle buslijnen van Veolia Transport (ten zuiden van Echt). Na de eerste reisdag, dient de tweede reisdag binnen 6 dagen te worden verbruikt. Het vervoerbewijs is tevens geldig voor reizen naar Aken met lijn 50 (Maastricht-Vaals-Aken).
De kaart kan op werkdagen worden gebruikt vanaf 09.00 uur en in het weekend en tijdens feestdagen de gehele dag. Per OV-ToerPas mogen 2 kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis mee. De prijs van de OV-ToerPas bedraagt € 9,95. 
De OV-ToerPas is daarmee goedkoper dan twee dagkaarten Zuid-Limburg en heeft als extra voordeel dat er ook mee naar Aken gereisd kan worden. 
Cookieinstellingen