Topdrukte bij nieuwe Lidl

De passage tussen Annastraat en Koningsplein in Geleen stond woensdagochtend kort voor winkelopeningstijd stampvol mensen die wachtten op de opening van de nieuwe Lidl.

De avond voor de opening konden belangstellenden al een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Bezoekers kregen een waardebon van vijf euro plus een goodie-bag.

Voorafgaand aan de opening woensdagmorgen werden er lootjes uitgedeeld, waaruit een winnaar werd getrokken die vervolgens als eerste naar binnen mocht om één minuut lang gratis te winkelen. Voor de opening had Lidl verder een aantal leuke aanbiedingen in petto en buiten kregen klanten gratis koffie, thee en soep.

De toeloop was woensdag enorm. Urenlang stonden er – met alle kassa’s bemand – rijen met klanten tot achterin de winkel hun beurt af te wachten om te betalen. Eer was geen winkelkarretje meer vrij. Het parkeerdek en het parkeerterrein stonden vol en dat gold ook voor de parkeerplaatsen in de Annastraat en voor het gemeentehuis. De gemeente had voor de gelegenheid besloten woensdag in het centrum van Geleen gratis parkeren in te stellen.

Cookieinstellingen