Vaders en dochters opgelet!

Foto: Uitgeverij De Geus

Op zondag 31 mei zijn Bert en Hannah Wagendorp met het Vader & Dochterboek van 14:30-16:00 uur bij Boekhandel Krings aan de Brandstraat in Sittard.

Allereerst zullen ze door een vader met twee dochters worden geïnterviewd: Wim Krings en zijn dochters Hilde en Julia! Daarna is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen, signeren en om op de foto te gaan. Dus vaders: neem je dochter mee en dochters: neem je vader mee (als hij je niet durft te vragen!).

Over het boek
Het Vader & Dochterboek is en boek met de Vaderdagcadeau-topvijf. Een boek met de mooiste liedjes van vaders over dochters of andersom, de voordelen van het hebben van een dochter en dingen die je liever niet wilt weten over je vader. Met handige tips voor het verwekken van een dochter, films over vaders en dochters die je gezien moet hebben. Een boek over de eerste (vaak puberale) ruzie. Een boek over moeilijkheden, valkuilen en de beste plekken om samen vakantie te vieren (niet in een tent). Een boek over het elektracomplex, over het loslaatproces (van vader) en over Pippi en Efraïm Langkous. Een boek over vaders en dochters en alles wat daarmee te maken heeft. Een boek over de relatie die wordt omschreven als de meest unieke, meest bijzondere relatie die er bestaat. Over liefde, strijd, bezorgdheid, aanzien en afzien. Een boek, geschreven door twee ervaringsdeskundigen, van elk soort één. Een vader (Bert Wagendorp) en een dochter (Hannah Wagendorp).

Over de auteurs
Bert Wagendorp is columnist bij de Volkskrant. In 2013 verscheen zijn roman Ventoux. Het boek werd door het boekenpanel van De Wereld Draait Door uitgeroepen tot Boek van de Maand mei en ontving juichende kritieken. Van Ventoux gingen binnen een half jaar 100.000 exemplaren over de toonbank. De verfilming van het boek draait in het voorjaar van 2015 in de bioscopen. Bert Wagendorp schreef eerder onder meer de verhalenbundel De dubbele schaar en de novelle De proloog.

Hannah Wagendorp is 23 en zit in het tweede jaar van de Schrijvers-vakschool. Sinds 2006 heeft ze twee keer per maand een column in de Alkmaarsche Courant. Daarnaast heeft ze sinds 2014 een eigen schrijfbureau: Hannah Wagendorp Schrijft. Vader-en-Dochterboek is haar debuut.

Cookieinstellingen