Keizerfeest Ohne Gewähr

Keizer Daan Kusters (rechts) volgt voorganger Twan op.
Keizer Daan Kusters (rechts) volgt voorganger Twan op.
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Een geconcentreerde blik, ingehouden adem, het schot. Een moment van doodse stilte waarna een enorme geluidsexplosie volgde. Daan Kusters van CV De Marmotte schoot vorig jaar het laatste stukje van de vogel uit piepschuim af en volgde zo vader Twan Kusters op als Keizer van het Alternatief Sjöttefees Sittard.

Naast de eer van deze titel mag hij ook aan de vooravond van het Alternatief Sjöttefees het Keizersfeest organiseren.

Dit heeft Daan Kusters samen met zijn vrienden van CV De Marmotte groots aangepakt. Met trots presenteren zij op zaterdag 5 september een thema-avond onder de titel: Ohne Gewähr.

Tijdens deze feestavond begeven de bezoekers zich in de wereld van het Duitse gokken. Denk bijvoorbeeld aan termen als: de Duitse Lotto, 6 aus 49, ’t Zusatzzahl, Das Wort zum Sonntag en 10 rijtes. Een spannende loterij met geweldige prijzen, een hapje, drankje en muziek zorgen voor een gezellige feestavond.

Iedereen is vanaf 19:30 uur welkom. In het begin van de avond is er tijdens een receptie gelegenheid om de Keizer en zijn Sisi te feliciteren. Aansluitend gaan dan de voetjes van de vloer en gaat het dak eraf en dat allemaal ‘Ohne Gewähr’!

Cookieinstellingen