Ensemble Misto Originale in Podiumkerkje

Foto: Ensemble Misto Originale

Liefhebbers van kamermuziek opgelet: Ensemble Misto Originale geeft op zaterdag 10 oktober een concert in het Podiumkerje in Grevenbicht.

Ensemble Misto Originale wordt gevormd door drie beroepsmusici met een grote voorliefde voor kamermuziek.

Theo Collaert, gitaar, volgde zijn opleiding onder andere als gitarist aan het Conservatorium te Enschede en Den Haag. Tegenwoordig is hij werkzaam als dirigent, freelance arrangeur, docent gitaar en als uitvoerend musicus. Jos Janssen, klarinet, is werkzaam als klarinetdocent, als uitvoerend musicus en als componist en is tevens klarinettist van het Aves-trio. Willem Tonnaer, dwarsfluit, was jarenlang piccolo-solo bij het Orchestre Philharmonique de Liège en is actief als docerend en uitvoerend musicus.

De veelzijdigheid van dit trio manifesteert zich onder andere in de bezetting, maar ook in het repertoire dat drie eeuwen klassieke muziek omvat en daarbij tevens de andere genres niet schuwt. Er wordt niet alleen als trio gemusiceerd maar ook als duo en solo. Op hun repertoire staat muziek van Mozart, Kummer, Kreutzer, Debussy, de Falla, Piazzolla, Kovach, Rota en andere componisten.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie dan kan dat o.a. via de website www.willemtonnaer-dwarsfluit.nl.
Wilt u kaartjes reserveren, bel dan 046-4852242, of stuur een mail naar [email protected].

Het concert begint om 20:00 uur. Het Podiumkerkje ligt aan de Heilig Kruisstraat 30 in Grevenbicht.

Reacties

0