Kolder in de bol!

Donderdagmiddag presenteerden de Marotte op basisschool Leyenbroek de eerste nieuwe Marotte CD ‘Same is sjoonder’.

Dat dat op basisschool Leyenbroek gebeurde is niet vreemd, want die school neemt dit jaar deel aan het Limburgs Kinjer Vastelaovesleedjes Konkoer met het door Mark Courage geschreven liedje ‘Kolder in de bol’ en dat liedje staat natuurlijk ook op de nieuwe Marotte CD. Z-Cd-hoesje-(MarQ)-kleiner

De CD is overigens verkrijgbaar in de Marottewinkel in het centrum van Sittard, die aanstaande zaterdag 28 november om 11:11 uur opent in de winkel van Van Neer Eyckeler aan de Brandstraat 11-15. De winkel is elke donderdag van 10:00 tot 14:00 uur, elke zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op koopzondagen van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Assortiment
De Marottewinkel – volledig gerund door vrijwilligers – heeft weer een vernieuwd assortiment. Natuurlijk zijn entreekaarten te koop voor diverse Marottezittingen, het Gala Prinsebal en de Kènjerzitting. Het assortiment bevat tevens een miniatuur pin van de jaarorde, een Marottevlag van 2 x 3 meter (beperkte oplage!), De Greutsje pin, caps, paraplu’s en artikelen uit vorige jaren die leuk zijn om te geven, te krijgen en te hebben. Wellicht een leuk cadeautje voor de feestdagen! Dit jaar heeft de Marotte een nieuwe blinkie (pin met lampjes) laten maken. Daarnaast zijn gratis verkrijgbaar, uiteraard ook zolang de voorraad strekt, de handige traditionele kalendertjes met activiteiten van De Marotte. Lijfblad De Pappegey is vanaf 30 januari 2016 verkrijgbaar in de Marottewinkel. Het blijft dus zeker interessant om af en toe eens binnen te lopen! Pinbetaling is mogelijk.

Geen tijd om tijdens de openingstijden van de Marottewinkel binnen te lopen? Géén probleem! Alle Marotte-artikelen en cd’s zijn ook verkrijgbaar in de webshop van de Marotte op www.marotte.nl.

Marotte cd 2016
Natuurlijk wordt het assortiment van de Marottewinkel elk jaar aangevuld met de nieuwe Marotte cd, dit jaar getiteld Same is sjoonder. Dit is tevens het jaarthema van de Marotte voor het seizoen 2015-2016. Uiteraard vernoemd naar de titel van de winnende Marotteschlager. Dit jaar staan op de cd de zes tot beste verkozen carnavalsliedjes van het komende seizoen. In de voorgaande jaren waren dit de beste vier. Verder het jaarlijkse kinderliedje, dit jaar gezongen door basisschool Leyenbroek, Kolder in de bol en als afsluiter een Mega Maffe Marottemix 2016, gemaakt door de bekende Sittardse dj en tevens Marot, Wouter Simons. Het verrassende hoesontwerp is gemaakt door Marc Webers van studio MarQ. Hij koos als basis een meer dan 50 jaar oude foto van de kinderen Deeder, die vastelaovend vierden in Sittard.

Cookieinstellingen