MBA Studiebeurzen voor Nederlandse ‘Bright Stars’

Foto: MSM

Maastricht School of Management (MSM) nodigt Nederlandse professionals of professionals die woonachtig zijn in Nederland met een passie voor management, innovatie, of ondernemerschap uit om deel te nemen aan het voltijdse Maastricht MBA programma.

Hiervoor reikt MSM maar liefst acht studiebeurzen uit ter waarde van € 14.250 elk.

Met deze studiebeurzen biedt MSM lokale managers en ondernemers een unieke kans om deel te nemen aan het (inter)nationaal erkende MBA-programma van een van Nederlands oudste en meest internationale business scholen. Vele studies wijzen uit dat een MBA je carrière een ware boost kan geven en naast het felbegeerde MBA diploma krijgen deelnemers van het Maastricht MBA programma van MSM tevens toegang tot het wereldwijde netwerk van de school, dat met name sterk aanwezig is in veel opkomende economieën.

Het Maastricht MBA programma is een full-time, één-jarige opleiding met een case-study benadering en vindt plaats in een multinationale omgeving. MSM’s focus ligt op het overbruggen van de kloof tussen de opkomende en ontwikkelde markten, zodat studenten kennis op een interactieve manier kunnen delen en van elkaar leren. Professionals die het verschil willen maken in hun omgeving, carrière of in hun eigen persoonlijke ontwikkeling zijn bij Maastricht School of Management aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

  • Online aanmelden: kandidaten dienen het inschrijfformulier in te vullen via de MSM website: www.msm.nl/apply-online
  • Essay: Nederland is altijd al een naar buiten gericht, wereldwijd concurrerend land geweest dat verschillende vaardigheden aantrekt van over de hele wereld en is nu aan het uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers in export. Kandidaten dienen op basis van nationaal historisch bewijs een essay van 2 tot 3 pagina’s te schrijven met als onderwerp hoe leren over werken met opkomende markten bij MSM hen als Nederlander of inwoner van Nederland helpt om hun persoonlijk perspectief, hun toekomstige carrière, en hun land te kunnen ontwikkelen.
  • Nederland: kandidaten dienen een Nederlands paspoort te hebben of op het moment van aanmelden een vaste woonplaats in Nederland.

Maastricht School of Management – sinds 1952

Maastricht School of Management (MSM) is één van de meest internationale business scholen in Nederland. MSM biedt studenten van over de hele wereld researchgedreven en internationaal geaccrediteerd management onderwijs, waaronder (Executive)MBA, Master of Science in Management & Engineering (met RWTH Aachen), Master in Management programma’s, en diverse kortere executive cursussen. MSM’s op onderzoek gebaseerd doctoraal programma, Doctor of Business Administration (DBA) staat als tweede op de wereldranglijst. MSM’s MBA programma’s in Maastricht zijn viervoudig geaccrediteerd: NVAO, AMBA, IACBE, ACBSP.

MSM biedt haar onderwijsprogramma’s aan in Maastricht en op diverse locaties in de wereld in samenwerking met partner instituten. MSM alumni bekleden topposities in het bedrijfsleven, de overheid en in het onderwijs.

Cookieinstellingen