Magic Fair Limbricht beleeft dit jaar 10e editie

Foto: Kasteel Limbricht

Op zondag 10 juli wordt in Kasteel Limbricht de tiende editie van de Magic Fair gehouden. Dit jaar staat het meest magische evenement van Limburg in het teken van Het jaar van de Aap.

Op deze speciale dag is iedereen welkom; duivels, heksen, elfjes, ridders, piraten en prinsessen oftewel elke Magische Minderling jong en oud.

Op de binnenplaats, in de zalen en achter het hoofdkasteel staan allerlei leuke kraampjes met speciale spullen als gothic accessoires, alternatieve kleding en de leukste hebbedingetjes! Ook kun je een kijkje nemen in je eigen toekomst.

De Viool-Express – een groep van 15 kinderen van 10 tot 14 jaar – speelt Pirates of the Carribean en andere live muziek en ook zangeres Bertien zal weer van zich laten horen. Op het podium op het veld spelen Skibbereen en Minstrel Season.

En ook ditmaal zijn de kampementen van de Kozakken, Vikingen en Ridders er weer en worden er enkele middeleeuwse ambachten uitgeoefend. Nieuw dit jaar is een heuse tingieterij waarbij de kinderen hun eigen tinnen soldaatje kunnen maken.

Heel speciaal dit jaar is het bezoek van The Royal Apes. King Ape en zijn twee dochters zullen met hun gevolg een bezoekje brengen aan deze Magic Fair. Dus wil jij de aap uit hangen? Kom King Ape dan zeker even koninklijk begroeten.

Maar dit is niet de enige Royalty dit jaar. Uit Arendalle overgevlogen komen de gezusters Anna en Elsa. Men kan met deze prinsessen op de foto. Prinses Elsa presenteert dit jaar de kostuumwedstrijd.

Kortom, loopt je hoofd alweer over met fantasie? Bezoek dan op zondag 10 juli Kasteel Limbricht in het jaar van de Aap. Durf jij te komen?

» www.magic-fair.nl

Cookieinstellingen