Drie keer Dag van de Ouderen in Sittard-Geleen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op 1 oktober wordt wereldwijd voor de 24e keer de Internationale Dag van de Ouderen gevierd. Ook in Sittard-Geleen hebben verschillende ouderenverenigingen bijeenkomsten georganiseerd.

Die bijeenkomsten worden in Sittard-Geleen gehouden op 1, 12 en 13 oktober.

Voor de ouderen van Geleen

Zaterdag 1 oktober van 13:30 tot 16:30 uur in de Hanenhof Geleen. Hier wordt een informatief programma geboden over veiligheid binnen- en buitenshuis, een informatiemarkt en een muzikaal programma voor ouderen uit Geleen. Toegang is gratis. U hoeft zich niet aan te melden.

Voor de ouderen van Born en omgeving

Woensdag 12 oktober van 13:30 tot 16:30 uur in het Gemeenschapshuis Born. Hier wordt een gezellige middag vol theater geboden. Toegang is gratis, maar aanmelden is wel  verplicht. Leden van de Ouderenverenigingen van Obbicht, Grevenbicht, Buchten, Born en KBO Groot Born kunnen zich aanmelden bij hun eigen vereniging. Senioren uit Born en omstreken die geen lid zijn van deze verenigingen, kunnen zich vóór 7 oktober aanmelden bij dhr. R. Van den Bergh, via 046-4862967, ’s avonds tussen 18:00 en 20:00 uur.

Voor de ouderen van Sittard en omgeving

Donderdag 13 oktober van 12:45 tot 17:00 uur in Fortunato Sittard. Hier wordt een ontspannen en muzikale middag geboden waarvoor alle ouderen uit Sittard zijn uitgenodigd. De toegang is gratis, aanmelden hoeft niet.

Cookieinstellingen