Make-A-Wish Nederland zoekt vrijwilligers in Limburg

Foto: Johnny Silvercloud [CC BY-SA 2.0]

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Om deze wensen te kunnen vervullen, steunt Make-A-Wish op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties.

In elke provincie opereert een zelfstandig team van vrijwilligers dat verantwoordelijk is voor de wensvervullingen en fondsenwerving binnen de regio. Op dit moment zijn er binnen het team van Limburg drie vacatures.

» vacatures Make-A-Wish

Professioneel team per provincie

Make-A-Wish Nederland is een professionele vrijwilligersorganisatie die bestaat uit zo’n 400 bevlogen vrijwilligers. Deze vrijwilligers zitten in alle lagen van de organisatie en in alle delen van het land. Hiermee weet Make-A-Wish zich stevig geworteld in de maatschappij. In elke provincie zit een zelfstandig opererend team dat verantwoordelijk is voor zowel het organiseren en begeleiden van fondsenwervende acties als wensvervullingen. De inzet van de vrijwilligers varieert van gemiddeld zo’n 6 tot 10 uur in de week. Met dit betekenisvolle werk kun je het verschil maken voor een kind in een moeilijke periode van zijn of haar leven.

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Ieder jaar krijgen ongeveer 1.200 kinderen in Nederland te horen dat ze levensbedreigend ziek zijn. Om deze kinderen tijdens hun ziekteperiode weer even kind te laten zijn en geen patiënt, vervult Make-A-Wish hun allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt en kracht geeft voor de toekomst.

Cookieinstellingen